Op 29 september heeft de 36+ groep haar laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld.

We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen met veel deelnemers. Er is een hechte groep spelers ontstaan die ook buiten de 36+ wedstrijden om met elkaar de baan ingaat. Er hebben in totaal ruim 500 spelers meegedaan aan 27 wedstrijden. Gemiddeld 18 deelnemers.

De slotwedstrijd was in de vorm van een churchillrace waarbij de begeleiders ook meespeelden. De start  was om half vijf en na afloop is er gezamenlijk gegeten met daarbij een drankje van de commissie om het leuke seizoen af te sluiten.

Naast de prijzen voor de winnaars van de churchilrace waren er prijzen voor de 15 spelers die in het afgelopen seizoen hcp 36 of lager hebben bereikt.
De 11 spelers die in dit seizoen een birdie hebben gemaakt werden beloond met een vogeltje.
Ook waren er nog aanmoedigingsprijzen.

Het is goed om te zien dat door deze wedstrijden een grote groep nieuwe leden zijn weg heeft gevonden in de club en inmiddels meedoet met de wetdsrijden van de Daco, Moco, Seco en Weco.

De 36+ commissie gaat ook het volgende seizoen weer wedstrijden met begeleiding organiseren voor de beginnende golfers. Deze wedstrijden zijn niet alleen voor nieuwe leden leuk en leerzaam, ook voor leden die al langer golfen, hun handicap willen verbeteren, ervaring willen opdoen met de regels en het spelen van wedstrijden is dit een leuke en gezellige manier om dat te bereiken.

de 36+ commissie,
Ton van Etten, Ger Hendrix, Lammert Bovendorp, Oscar Becx, Karel Trags, Carlet de Heus.