Beste leden,

Nu het seizoen ten einde loopt willen wij jullie graag uitnodigen voor de slotwedstrijd.

Deze wordt gehouden op donderdag 26 oktober a.s. en wij hopen op een grote deelname.

Het Programma:

10.30 uur          koffie/thee met Limburgse vlaai en inschrijven voor de wedstrijd in de Brasserie.
12.00 uur          aanvang wedstrijd (gunstart), teamwedstrijd FBBB
17.00 uur          einde wedstrijd aansluitend gelegenheid tot omkleden en borrelen.
18.00 uur          aanvang diner

Cocktail Monica

-0-

Kalfs-Entrecôte met Madeira saus

Of

Kabeljauw met romige kruidensaus

-0-

Warme kersen met vanille ijs en slagroom

Vergeet u niet om bij de inschrijving aan te geven of u vis of vlees wilt.

De kosten voor het eten bedragen € 30,00 p.p. Hiervan neemt de commissie uit de opbrengst van de inschrijfgelden € 20,00 voor haar rekening. De kosten zijn dan € 10,00 p.p. exclusief drank.

Heeft u dit seizoen minder gespeeld dan 5 wedstrijden dan wordt € 4,00 per wedstrijd in mindering gebracht van de diner prijs van € 30,00. Bijvoorbeeld u heeft 4 wedstrijden meegespeeld dan betaalt u € 14,00 p.p.

Wilt u uw partner ook laten deelnemen aan deze slotwedstrijd of alleen het diner dan kan dat voor € 30,00 p.p.

Extra is dat u als team en individueel kunt inschrijven. Samen met u hopen wij het seizoen gezellig af te sluiten.

Zoals altijd worden tijdens het diner de jaarprijzen uitgereikt. Hierbij laten wij jullie weten dat de prijzen van de winnaars die niet aanwezig zijn terecht komen in de tombola die wij deze avond houden. Zorg dus dat u erbij bent.

De inschrijving staat vanaf nu open.

Graag tot de 26ste oktober.

Namens de Seco,

Mary - Margriet - Leo - Ad en Paul