Op 20 maart, de eerste dag van de lente. Het damesgolfseizoen zou worden geopend om 9.30 uur . Alles was klaar, de startlijst, de scorecards waren voorbereid – maar helaas het sneeuwde behoorlijk. Zon en droog weer werd verwacht voor de verdere dag, echter op een later tijdsstip. Daarom hadden we besloten de competitie te annuleren. Alle ingeschreven dames ontvingen om 8:15 uur een e-mail met de annulering van de wedstrijd en met de duidelijke mededeling dat de lunch zoals gepland door zou gaan. Alle dames kwamen, chique zoals altijd bij dergelijke gelegenheden, met een uitzonderlijk goed humeur.

Speciale gasten waren Paula Frijns en Henny Rademakers. Beiden hadden hun leeftijdsgebonden lidmaatschap opgezegd aan het einde van het jaar. De DACO wilde de dames de mogelijkheid geven, om afscheid van hun gedurende vele jaren mede-golfers te nemen. Daarom werden ze voor de lunch uitgenodigd. Henny en Paula hadden zelf iets heel moois bedacht. Elke deelnemer kreeg als afscheid een schitterende witte roos met zeer lange steel in mooie verpakking. Henny en Paula, langs deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk danken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”270″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]