Ondanks minder deelnemers toch een succesvolle en leuke dag voor de leden van de diverse commissies. Rond twaalf uur ontvangst met koffie en vlaai en daarna de baan in. De regen kwam op dat moment met bakken uit de hemel, sommige greens stonden bij aanvang gedeeltelijk nog onder water maar na ampel overleg met de weergoden besloot de wedstrijdleiding dat geoefende en ervaren spelers deze uitdaging zeker aan durfden en de wedstrijd door kon gaan. Tegen de klok van zes uur was iedereen weer terug op de 19e hole en kon er nog een drankje worden genuttigd.

Tijdens het diner werden door de waarnemend voorzitter Frans van Helmond de prijzen uitgereikt; Winnaar van de commissiedag  werd Peter Blom van de Technische Commissie met 41 stableford-punten

Mede door dit goede resultaat werd het team van de technische commissie, bestaande uit  Peter Blom, Riet Kuper, Barbel Schorn en Hans van der Ploeg winnaar van de teamprijs 2017 met een gemiddelde score van 30,5 Stableford-punten.

Door zijn niet aflatend enthousiasme en inzet gedurende de afgelopen jaren waarin hij de jeugd begeleid heeft en waardoor inmiddels reeds twee jeugdteams kampioen van Nederland geworden zijn is Tino Bellemakers uitgeroepen tot Commissielid van het jaar 2017. Tino kreeg hiervoor behalve veel dankbetuigingen een gegraveerde wijnbokaal en voor zijn echtgenote een mooie bos bloemen.