De afgelopen zomermaanden hebben veel golfers kennis gemaakt met de wedstrijden van Afterwork. Regelmatig werd ons gevraagd of we gedurende de wintermaanden niet door wilden gaan. Uiteraard wilden wij dat heel graag, maar daarvoor moesten we eerst definitief groen licht krijgen van het Baanmanagement. Inmiddels hebben wij van Leo Krekels een mailtje ontvangen, waarin is bevestigd dat wij in de wintermaanden tweewekelijks op zaterdagmorgen om 10:00 uur een 9 holes Gunstart krijgen.

Gezien het succes van de afgelopen maanden en de positieve respons van onze spelers, hebben wij voor de Wintercompetitie gekozen voor de spelvorm Texas Scramble à deux. Net zoals in de zomermaanden zullen onze wedstrijden afwisselend op Rood, Geel en Blauw gespeeld worden. Uiteraard vindt na elke wedstrijd, tijdens de altijd gezellige ‘Aftergame’, de prijsuitreiking plaats.

Wij starten zaterdag 4 november a.s. om 10:00 uur op Rood.

Inschrijving kan zowel individueel als per team.

Ook golfers die tot nu toe nog niet aan een Afterwork wedstrijd hebben deelgenomen, zijn van harte uitgenodigd mee te doen. Bij Afterwork meedoen betekent genieten van gezelligheid en een fantastisch clubgevoel.

Overtuig jezelf …….. schrijf je in en doe mee! Wordt ook een ‘Afterworker’!

Met sportieve groet,
Namens Afterwork