Waarom lid worden van Golfclub Brunssummerheide?

Een lidmaatschap van Golfclub Brunssummerheide biedt u tal van mogelijkheden en voordelen. De belangrijkste zetten we voor u op een rij:

• Onbeperkt spelen op een prachtige en uitdagende baan
  • 45 holes, waarvan 3 lussen championship courses
  • Ruime oefenfaciliteiten
  • Een actieve Golfschool met ervaren Pro’s
  • Een bloeiend verenigingsleven
  • Wekelijks wedstrijden – diverse competities, nieuw in 2017: Afterwork op donderdagavond
  • Uitstekend presterende teams in landelijke competitie
  • 80 bestuurs- en commissieleden die vrijwillig actief zijn om vereniging optimaal te laten functioneren
  • Actieve begeleiding nieuwe leden en beginnende golfers, 36+ op vrijdag
  • Een fraai gelegen zonneterras voor een kop koffie, een drankje en een hapje
  • Een lidmaatschap dat financieel aantrekkelijk is, zeker voor studenten en jeugdspelers
  • Met extra speelmogelijkheden op andere banen via Golf Chain en SGNL
  • Inclusief lidmaatschap NGF en handicapregistratie

Introductie lidmaatschap

De mogelijkheid bestaat om een proeflidmaatschap voor 3 maanden aan te gaan. In die periode kunt u onbeperkt spelen en kunt u deelnemen aan clubwedstrijden. Als u daarna besluit om volwaardig lid te worden, dan worden deze kosten naar rato verrekend met het speelrecht voor de rest van het jaar.

Bonus voor aanmelden nieuwe clubleden

Een clublid dat een nieuw lid of echtpaar introduceert, ontvangt van de Golf Residentie een cadeaubon t.w.v. € 50, die besteed kan worden in de golfshop aldaar.

Familiegolf

Kinderen tot 18 jaar zijn geen speelrecht verschuldigd als op hetzelfde adres 2 volbetalende (volwassen) leden woonachtig zijn.

Golf Chain

Met een aanvullend lidmaatschap van Golf Chain kunt u op de deelnemende banen 10x per jaar greenfee vrij spelen.

Spelen op SGNL banen

Op de bij de SGNL aangesloten 15 banen kunt u spelen tegen het speciale tarief van € 37,50, door de week maar ook in het weekend.