U bent van harte welkom bij Golfclub Brunssummerheide!

Golfclub Brunssummerheide is een levendige club, waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Competitief of recreatief? Binnen onze club is er voor ieder wat wils. Het is dé plek waar natuur, ontspanning en sportiviteit elkaar ontmoeten.
Ruim 50 enthousiaste en betrokken bestuurs- en commissieleden staan voor u klaar om u wegwijs te maken binnen onze club. Kortom, een plek vóór leden, dóór leden, mét leden!

Als lid van Golfclub Brunssummerheide geniet u van:

• Onbeperkt spelen op een prachtige en uitdagende baan;
• Maar liefst 45 holes, waarvan 27 holes op Championship Course niveau;
• Ruime oefenfaciliteiten;
• Actieve Golfschool met ervaren Pro’s;
• Bloeiend verenigingsleven;
• Wekelijks wedstrijden voor verschillende doelgroepen;
• Uitstekend presterende teams in landelijke competitie;
• Actieve begeleiding van nieuwe leden en beginnende golfers;
• Fraai gelegen zonneterras voor een kop koffie, een drankje en/of een hapje;
• Financieel aantrekkelijk lidmaatschap, zeker voor studenten en jeugdspelers;
• Extra speelmogelijkheden op andere banen via Golfchain en SGNL;
• Lidmaatschap NGF incl. Handicapregistratie;
Aan het lidmaatschap is een jaarkaart verbonden voor het spelen op de baan. U betaalt dus naast contributie ook de kosten van een jaarabonnement voor de baan.

Administratiekosten: Nieuwe leden zijn éénmalig € 75,00 administratiekosten verschuldigd.
* Om in aanmerking te komen voor een Studentenlidmaatschap (met de daarbij behorende korting) dient men een kopie van het inschrijvingsbewijs als student te overleggen.
** Peildatum is 01 januari van het nieuwe verenigingsjaar.
*** Om voor een buitenlidmaatschap in aanmerking te komen dient men een lidmaatschapsbewijs van de home-course te overleggen.

Voorwaarden

U kunt als nieuw lid elk moment instromen, de kosten worden, m.u.v. de administratiekosten, naar rato verrekend. Dit geldt alleen in het eerste jaar. Hierna loopt het lidmaatschap door voor steeds een vol kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. Betaling in termijnen is op basis van automatische incasso mogelijk. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Voor vragen of meer informatie hierover kunt u terecht bij het secretariaat.
Het opzeggen van een lidmaatschap dient schriftelijk plaats te vinden bij het secretariaat van de golfclub, uiterlijk 2 maanden vóór aanvang van een nieuw verenigingsjaar.

Familiegolf

Kinderen tot 18 jaar zijn geen speelrecht verschuldigd als op hetzelfde adres 2 volbetalende (volwassen) leden woonachtig zijn.

Golfchain

Met een aanvullend lidmaatschap van Golfchain kunt u op alle deelnemende banen 10x per jaar greenfee vrij spelen. De extra kosten voor dit extra lidmaatschap bedragen € 149,00 per jaar.

Spelen op SGNL banen

Als lid van Golfclub Brunssummerheide kunt u bij de SGNL aangesloten 15 banen elke dag, dus ook in het weekend, spelen tegen een speciaal tarief van € 37,50.

Meer informatie of een kennismaking

Heeft u interesse in een lidmaatschap of wilt u liever eerst iets meer weten? U bent van harte welkom voor een rondleiding op de Golfbaan Brunssummerheide. Onder het genot van een kopje koffie met vlaai informeren wij u graag over de mogelijkheden en tarieven van een lidmaatschap bij Golfclub Brunssummerheide. Neem via telefoonnummer +31 (0) 455 25 70 89 contact op met het secretariaat voor het maken van een afspraak, of ga rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier.
Wij verheugen ons u te mogen begroeten op Golfbaan Brunssummerheide.

Introductie lidmaatschap

De mogelijkheid bestaat om voor € 250,00 een lidmaatschap voor 3 maanden te verwerven. In die periode kunt u onbeperkt spelen en kunt u deelnemen aan clubwedstrijden. Als u daarna besluit om volwaardig lid te worden, dan worden deze kosten naar rato verrekend met het speelrecht voor de rest van het jaar.