Web app

De leverancier van onze ledenadministratie heeft een WebApp ontwikkeld, waardoor leden nog sneller wedstrijden kunnen beheren, de ledenlijst kunnen raadplegen enz. U kunt deze WebApp downloaden door op onderstaande link te klikken, Kies club Brunssummerheide en voer uw standaard inloggegevens in. Vervolgens kunt u de WebApp opslaan bij uw favorieten. U hoeft dan niet telkens opnieuw in te loggen. U ziet direct uw profiel. Via de drie witte horizontale streepjes links bovenaan komt u in het menu.

m.eg4u.nl/#/app

Kaarten: Hier ziet u alle ingevoerde scorekaarten. Tevens de mogelijkheid om nieuwe scorekaarten in te voeren (1 uur na aanmaak!)

Wedstrijden: Met info, inschrijflijst, startlijst en uitslag. Uiteraard met de mogelijkheid om u voor wedstrijden aan te melden en gegevens te bewerken.

Ledenlijst: Alle leden van GCB op alfabetische volgorde met mogelijkheid om op naam te zoeken. Info bevat hcp, telefoonnummers (direct bellen) en emailadres (direct mailen)

(wat zou het toch mooi zijn als alle leden via een foto zichtbaar zouden zijn) **  **Uw foto invoeren, dan kan niet via de app, maar wel via deze website, onder leden / mijn profiel / gegevens wijzigen. Wij hopen dat veel leden snel hun foto zullen toevoegen!

Handicapcalculator: Voer een hcp in en u ziet de playing hancicap

Clubnieuws (nog niet in gebruik)

Profiel: U ziet de laatste 4 kaarten, daaronder uw playing handicap voor Brunssummerheide en een grafiek met uw handicap verloop.

Berichten voor de Leden

Bekijk alle berichten voor de Leden