Qualifying kaarten / Vreemde kaarten / Buitenlandse kaarten

Qualifying kaarten, vreemde kaarten en buitenlandse kaarten kunnen hieronder worden ingediend. Voor de regels voor het indienen van de kaarten kunt u meer lezen onderaan de pagina.

Login om deze pagina te bekijken (bovenaan de pagina)

Naar aanleiding van een verzoek van de NGF zullen dit jaar de qualifying kaarten, de “vreemde” kaarten alsmede de scorekaarten van qualifying wedstrijden nauwkeuriger worden gecontroleerd.

De Q- kaarten moeten aan een aantal minumum criteria voldoen, te weten :
1. Datum van de qualifying ronde
2. Duidelijk leesbare naam / clubcode van de speler
3. Duidelijk leesbare naam / clubcode van de marker
4. De exacte en playing handicap van de speler
5. De exacte en playing handicap van de marker
4. Handtekening van de speler èn de marker
5. Gele NGF sticker en het bijbehorende nummer
6. Het correcte aantal gespeelde slagen per hole

Het verdient bovendien de voorkeur om de kaart zo compleet mogelijk in te vullen, dus ook het aanvangstijdstip en het totaal van het aantal slagen. Stableford punten behoeven niet te worden uitgerekend.
Mocht de marker een speler zijn van een andere vereniging dan moet dit kenbaar gemaakt worden door zijn/haar NGF nummer te noteren.

De “vreemde” kaarten dienen zelf te worden ingevoerd, hetzij via de zuil van de bezochte club, dan wel via de website van GCB, zie leden > vreemde kaarten. Hier staat tevens verdere informatie over hoe te handelen met buitenlandse Q-kaarten. Q-kaarten gelopen op GCB dienen binnen 2 dagen na afloop van de ronde te worden gedeponeerd in de Reco brievenbus. Vreemde en buitenlandse Q-kaarten dienen binnen 2 weken te worden ingeleverd.

Mochten de kaarten niet of te laat worden ingeleverd dan zal de betreffende kaart door de Reco uit het systeem worden verwijderd.

Berichten voor de Leden

Bekijk alle berichten voor de Leden