Golf4life


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\home\site\wwwroot\wp-includes\translations.php on line 1475

Golf4Life Brunssummerheide groot succes, € 9.000 voor KWF 

Op zondag 25 juni vond op golfbaan Brunssummerheide een bijzondere benefietactie plaats. Even na 5 uur in de ochtend startten Sebastian Dresen en Martijn van Oosterhout  hun 4e golfmarathon: ruim 100 holes spelen op één dag voor KWF Kankerbestrijding, het werden er uiteindelijk 104. De spelers werden gesteund door de topamateurs Lars Keunen, Pasqualle Coffa, Remco Zinken en vele leden die hen gedurende de gehele dag support gaven.

In pittige regenbuien gingen beide spelers van start, gelukkig klaarde het weer na enkele uurtjes op. Met een gemiddelde snelheid van 2 uur over 18 holes werden de nodige rondes afgewerkt, met enkele korte pauzes om wat te eten. In de namiddag werd tevens de Presidents Cup gespeeld. De wedstrijdspelers maakten bij doorkomst van beide heren snel plaats onder luide aanmoedigingen. De laatste loodjes waren zwaar, het werd warmer en de spieren strammer. Maar zij hielden vol, het was immers hun vierde en absoluut laatste keer dat zij deze prestatie voor het KWF wilden leveren. En met succes!

Rond 20.30 uur konden Sebastian en Martijn, onder toeziend oog van ruim 100 leden, familie en belangstellenden, de laatste putts maken, hun missie was geslaagd. 2x 104 holes. De balans kon worden opgemaakt, want de sponsoren betaalden hun sponsoring op basis van de scores. Aansluitend vond een veiling van allerlei attributen en acties plaats. Uiteindelijk kon een cheque met een (voorlopige) opbrengst van € 9.000 worden overhandigd aan Philippine Pranger van KWF Kankerbestrijding. Chapeau voor Sebastian en Martijn, in vier jaar tijd hebben zij bijna € 35.000 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Een prestatie van formaat. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”262″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Programma zondag 25 juni Golf4life en Presidentscup

​In 2013 hebben Sebastian Dresen en Martijn van Oosterhout van Golfclub Brunssummerheide het evenement ‘Play for hope’ opgezet. Met als doel zoveel mogelijk holes van zonsopgang tot zonsondergang te lopen en daardoor zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. In drie jaar tijd hebben zij met dit initiatief, dat breed werd gesteund door Golfresidentie en Golfclub Brunssummerheide meer dan € 25.000 bij elkaar gespeeld. Dit initiatief is zo succesvol geweest dat het nu landelijke navolging krijgt als KWF evenement onder de naam Golf4life! 

Doe mee om Golf4life tot een geweldig succes te maken. Schrijf snel in voor de Presidents Cup en

Vul hieronder het sponsorformulier in!        

 • 05.15 uur                – Start 104 holes Golf4Life door Sebastian en Martijn
 • 12.15 uur                –  Ontvangst deelnemers Presidentsclub met koffie en vlaai
 • 13.00 uur                –  Deelnemers aan Presidentscup naar  gunstart op  course blauw/geel
 • 13.30 uur                –  Gunstart Presidentscup
 • 18.30 uur                –  After game time en gelegenheid tot verfrissen en omkleden
 •                                 –  Ontvangst niet deelnemers Presidentscup en partners
 •                                 –  Start DJ met feestavond
 •                                 –  Start gelegenheid tot eten 
 • 20.00 uur               –  Uitslag wedstrijd Presidentscup
 •                                –  Veiling Golf4life (zie toelichting hieronder)
 • 20.30 uur               –  Kijken naar laatste holes Golf4life op course geel
 • 21.15 uur               –  Allerlaatste hole (nr. 104) Golf4life op geel 9
 • 21.30 uur               –  Overhandigen cheque aan KWF fonds
 •                                –  Vervolg  DJ en feestavond

Veiling Golf4Life

Tijdens de veiling die in de avond zal worden gehouden kunt u o.a. bieden op een Cap van Hendrik Stenson, een gesigneerde polo van Joost Luiten, idem van Thomas Pieters, 3 greenfee’s van Golfbaan de Pan, 2×2 greenfee’s voor golfbaan The Dutch, een overnachting en een All In Diner voor 2 personen voor de Winselerhof. Grijp uw kans, en ondersteun het goede doel van Sebastian en Martijn. 

 

Een landelijk KWF evenement

In 2017 neemt KWF Kankerbestrijding de organisatie van Play for hope op zich onder de vlag ‘Golf4life’. Hiermee wil KWF een landelijk en duurzaam evenement opzetten. Sebastian en Martijn blijven nauw betrokken als topambassadeurs van Golf4life. Op 25 juni gaan zij op Brunssummerheide opnieuw een marathon lopen en hopen zij de 100 holes van 2015 te overtreffen. Het hoofdevenement zal dus opnieuw in Brunssum plaatsvinden, maar andere clubs in het land kunnen hierbij aansluiten en van het succesvolle concept gebruik maken. Een speciaal team van GCB Brunssummerheide is al met de organisatie gestart. Het moet net als voorgaande edities een super evenement worden met brede ondersteuning van leden en sponsoren van de golfclub, Golfresidentie en Destination golfschool. Om deze reden is de jaarlijkse Presidents Cup wedstrijd verplaatst naar 25 juni. 

Wat is Golf4life?

Samen golfen met jouw club voor belangrijk kankeronderzoek. 
 
 • Golf4life: belangrijkste activiteit is de golfmarathon voor topamateurs. Van zonsopgang tot zonsondergang gaan twee golfers zoveel mogelijk holes lopen.
 • Familie, vrienden, kennissen en bedrijven kunnen de golfers sponsoren voor het aantal holes dat zij lopen
 • Flight4life: ervaren golfers met een GVB kunnen een sponsorflight kopen via de website van de golfclub. De opbrengsten komen ook ten goede aan kankeronderzoek. Tijdens de golfmarathon van de topamateurs lopen deze andere golfers hun rondes.
 • Daarnaast worden er meer activiteiten georganiseerd zoals Putt4life, Chip4life en Drive4life. En wordt de dag afgesloten met een mooi feestje (Party4life).

 Sponsoren

Je kunt natuurlijk Sebastian en Martijn sponsoren voor de vele holes die zijn gaan lopen. Ook voor bedrijven zijn er mogelijkheden om te sponsoren, denk aan holes, prijzen en dergelijke. 
 
Sponsor Golf4life nu!

Sponsor Golf4life nu!


Pakket 1
 -> Par: € 0,15 Birdie: € 0,50 Eagle: € 10,00 (maximum van € 30,00)
Pakket 2 -> 
Par: € 0,40 Birdie: € 1,00 Eagle: € 25,00 (maximum van € 80,00)

Meer info?

Via deze link vind je meer informatie op de website van KWF.Berichten over Golf4life

Bekijk alle berichten over Golf4life